Het boek: ‘Stoppen met roken in vijf stappen’

Als je wilt stoppen met roken is de gevolgde route van cruciaal belang. Dr. Debby de Haas, zelf gestopt met roken, heeft een succesvol stappenplan bestaande uit 5 stappen ontwikkeld. Wilskracht is bij dit stappenplan niet van doorslaggevend belang. Wat wel? Positieve aandacht voor het verlangen én de achterliggende emoties die een rol spelen bij de trek in een sigaret. Stoppen met roken wordt dan een stuk makkelijker en de kans dat je terugvalt in oude patronen veel kleiner.

Voorwoord Hugo Metsers

‘Dankzij Debby de Haas ben ik erachter gekomen dat wat je verslaving ook is – of het nou om roken, drinken, eten, apathisch tv-kijken of wat dan ook gaat – je het doet om een werkelijke behoefte te verstoppen.
Ik kan iedereen aanraden de strijd met zichzelf heel concreet aan te gaan door in eerste instantie af te komen van de verslaving!’

Persbericht Kosmos

Het boek ”Stoppen met roken in 5 stappen, van trek naar gemoedsrust” beschrijft de methode die in de praktijk van Dr. de Haas gebruikt wordt, maar werkt ook allerlei oplossingen voor de eerste stap (achterliggend verlangen) in detail uit. Het is een klein, makkelijk en snel leesbaar boekje en kost slechts € 9,95. Een aanrader, ook voor andere verslavingen dan alleen roken en ook als je al langer gestopt bent.

Van trek in een sigaret naar gemoedsrust: een succesvolle aanpak die al 80 procent van de patiënten van Debby de Haas van het roken afhielp.

Bestel hier het boek ‘Stoppen met roken in vijf stappen’.

Download gratis