Acupunctuur tegen hooikoorts

 

Hooikoorts is een typisch lente probleem. In de lente ontstaan pollen door het bloeien van bomen, planten en grassen. Deze pollen veroorzaken een allergische reactie bij de slijmvliezen. Dit geeft klachten zoals een verstopte neus, jeuk, niezen maar soms ook oogklachten of longklachten. De klachten lijken op een verkoudheid, maar dan zonder koorts of keelpijn.

Acupunctuur kan, in combinatie met kruiden, de klachten van hooikoorts verminderen. Hoewel bestaande klachten ook vermindert kunnen worden is het raadzaam om al voordat u last krijgt van de symptomen te starten met de behandeling.

Voor meer informatie, een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Dr. Debby de Haas. Vul het formulier in. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen of bel met 020 6651066.

 

Tip: Check op internet het pollen- en hooikoortsweerbericht. Ga dan liever niet naar plaatsen waar veel planten, gras of bomen zijn. Voor oogklachten kan het dragen van een zonnebril helpen.