Over Debby de Haas

 

Werkervaring

Mijn naam is dr. Debby de Haas. Ik ben arts-acupuncturist en opgeleid in de Traditionele Chinese geneeskunde. Ik heb gewerkt in de gynaecologie, experimentele chirurgie, psychiatrie en verslavingszorg.

In het verleden heb ik een wetenschappelijk onderzoek verricht. Ik heb een proefschrift geschreven over urine-incontinentie en ben daarop gepromoveerd in 1993.

Sinds 1998 houd ik bezig met Chinese Geneeskunde met mijn ervaring als arts als basiskennis. Ik ben ook werkzaam als seksuoloog NVVS.

Mijn werk is mijn passie

Ik ben het grootste deel van mijn beroepsleven werkzaam in drie vakken:

  • Lichamelijke gezondheidszorg als arts,
  • Alternatieve geneeskunde als acupuncturist
  • GGZ, nu als seksuoloog.

Ik werk vaak op het grensvlak van het brein en het lichaam. Dit gaat dan om het oplossen van complexe problemen.

Ik bekijk problemen graag vanuit deze drie verschillende perspectieven. Op die manier ontstaat een integrale behandeling met acupunctuur als basis. Het is al vele jaren mijn passie om zo voor jouw gezondheid de beste oplossing te vinden.

Registraties en erkenningen

Ik ben lid van de Nederlandse Arts en Acupunctuur Vereniging (NAAV) en natuurlijk BIG geregistreerd als arts sinds 1993. Ik ben ook lid van de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie (NVVS).

Ik word door de zorgverzekeraar erkend en vergoed. Mijn AGB-code en registraties zijn hier in te zien. 

Acupunctuur opleidingen

Als acupuncturist werk ik volgens de klassieke acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde. Ik heb mijn examen gedaan zowel bij de NAAV als bij Qing Bai. Ik ben ook opgeleid in de Chinese Kruidengeneeskunde bij Ted Kaptchuk en in de Chinese voedingsleer.

Naast reguliere geneeskunde gebruik ik ook regelmatig oor acupunctuur en westerse enkelvoudige kruiden. 

Specialisaties

Vanuit mijn achtergrond als verslavingsarts ben ik gespecialiseerd in verslavingen zoals stoppen met roken, alcohol en drugs. Ook eetproblemen en afvallen zijn mijn specialiteit.

Omdat ik als arts in de gynaecologie heb gewerkt, ben ik al vele jaren gespecialiseerd in vruchtbaarheid. 

Vragen of hulp

Heb je vragen of wil je je probleem aan me voorleggen? Je bent van harte welkom. Voor hulp, verdere vrijblijvende informatie of een kosteloze kennismaking, bel 020-6651066 of klik hier.

In het kader van de WKGGZ ben ik aangesloten bij de geschillencommissie van de SGCIG. De klachtenfunctionaris is mevrouw M. Timmers van Klacht & Company

BIG-register: 9042338801
AGB-code: 84023497
LinkedIn